Retningslinjer i FGH Badminton

Kære alle fjervenner der ikke ser deres mail… 😊

Først og fremmest vil vi gerne takke jer alle for den forståelse I har vist os i denne svære og på alle måder udfordrende tid.

Vi vælger stadig at gennemføre opstarten af sæsonen på mandag den 17-08-2020 i begge haller, men vores træning og sociale samvær før, under og efter spillet, er selvfølgelig ikke som før Covid-19.

En af de klare ændringer bliver at omklædningsrummene er lukket. Dette medfører, at man kommer omklædt til hallen og venter til man har sin træningstid og derefter går hjem når ens træning er slut. Vi følger selvfølgelig løbende op på nye tiltag i den forbindelse og som det ser ud lige nu, tager vi det op til debat igen til september.

Retningslinjerne for dels Ejby-Hallerne og fra Badminton Danmark er at finde på vores hjemmeside og skulle det give anledning til spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte undertegnede.

Vi har i FGH Badminton valgt at gøre et yderligere tiltag vedr. bolde for ungdom og seniorspillerer. Når man er færdig med en bold, lægges den i den opstillede ”karantæne kasse”, for at kunne blive brugt ugen efter. På denne måde adskiller vi de enkelte gruppers håndtering af brugte bolde. Motionisterne har deres egne bolde og kasserer selv de brugte bolde i opstillede skraldespande.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen og vi ser frem til en god sæson sammen, dog med afstand… 😊

HUSK!

2 x Sprit + 2 x Sund fornuft.

                                                                                                                                          

Gelsted Gymnastik og Idrætsforening - Ejby Idrætsklub - Fjelsted/Harndrup Idrætsforening - Husby/Tannerup gymnastikforening

Følg vores alles fællesskab på Facebook.

FGH-FJER