Kære alle fjervenner… 😊

SE nedenstående pressemeddelelse...👍

18. maj 2022

 

Økonomisk håndsrækning til lokal badmintonklub

 

Ejbyhallen var lørdag den 14. maj fyldt med forventningsfulde badmintonspillere. Kunderådgiver i Rene A. Holkenberg var nemlig forbi med en donation på vegne af Spar Nord Fonden til FGH Badminton på 25.000 kroner.

 

Trænerne i FGH Badminton vil fremover modtage en hjælpende hånd i form af en nyindkøbt fjerboldmaskine. Det nye indkøb er blevet til en realitet gennem en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner fra Spar Nord Fonden.

 

FGH Badminton er en lokal badmintonklub, som formår at skabe tilbud til alle, lige fra børn og unge til den øvede motionist. Ifølge Rene A. Holkenberg består den lokale badmintonklub af utroligt mange frivillige kræfter, som dagligt gør en stor forskel for klubben.

 

- Som lokal forankret bank betyder det meget at kunne bidrage til lokalsamfundets mange foreninger. Derfor er vi også stolte af at kunne hjælpe FGH Badminton med donationen fra Spar Nord Fonden til at skabe bedre træningsfaciliteter, fortæller Rene A. Holkenberg.

 

For kassereren i FGH Badminton, Franz Lægteskov, er fjerboldmaskinen er godt supplement til at aflaste trænere og samtidig bibeholde den høje kvalitet i træningen.

 

- Vi er utroligt glade for den flotte donation. Maskinen er en fantastisk hjælp i den daglige træning, hvor man blandt andet har mulighed for at indstille forskellige træningsprogrammer, så vores medlemmer kan øve forskellige slag, fortæller Franz Lægteskov og fortsætter:

 

- Donationen fra Spar Nord Fonden betyder utroligt meget for os. Vi har nemlig haft en fjerboldmaskine på ønskelisten i lang tid.

 

Vil du vide mere om FGH Badminton eller er du interesseret i et af klubbens mange initiativer? Så kan du læse mere på FGH Badmintons hjemmeside: fghfyn.dk.  

 

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Kunderådgiver, Rene A. Holkenberg, Spar Nord Lillebælt. Tlf. 72 25 00 81, rah@sparnord.dk

 

Om Spar Nord

Med godt 430.000 kunder, 1.608 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2021 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 1.368 millioner kroner. Spar Nord ejes af cirka 90.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

 

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden støtter fællesskaber inden for kultur, fritid og sociale projekter. Formålet er at samle mennesker om de interesser, der beriger netop dem og som skaber sammenhold på tværs af samfundet. Lokalt, regionalt og nationalt. Gode fællesskaber er dem, der mærkes.

 

I 2021 år støttede Spar Nord Fonden 815 projekter med i alt 50 mio. kroner.

 

Læs mere om Spar Nord Fonden på www.sparnordfonden.dk

 

                                                                                                                                                                  

                     Gelsted Gymnastik og Idrætsforening      Ejby Idrætsklub                 Fjelsted/Harndrup Idrætsforening

 

Følg vores alles fællesskab på Facebook.

FGH-FJER