Gelstedhallen

Fra motorvejen svinges af ved afkørsel nr. 55. Drej af 200 m til den gamle landevej. Drej til venstre og kør gennem Grønnemose forbi Shell på venstre side. Drej til venstre mod Gelsted. Du kører nu på Odensevej. Kør ca. 6 km. Drej til højre mod Ejby, når du har hallen på din højre side. Kør forbi skolen og drej af mod højre ad Sportsvænget.

Gelstedhallen er en traditionel landsbyhal med 5 badmintonbaner, almindelig belysning og linoleumsgulv. Gulvet er en smule hårdere end Ejbyhallen på grund af betonbund. Også her er der de normale streger, der findes i en hal.
Gelstedhallens adresse er:

Gelstedhallen
Sportsvænget 3, 5591 Gelsted
Tlf. 2172 7007 - Fax 6449 2869


Centerleder Anders Bærholm

Ejbyhallen

Fra motorvejen svinges af ved afkørsel nr. 56. Drej af mod Ejby. Du kører nu på Nørregade. Kør forbi kirken på højre hånd og drej af til højre ad Halvej.
Fra Gelsted/Kingstrup benyttes første afkørsel i rundkørslen ved falck. Du kører nu på Nørregade. Kør forbi skolen på venstre hånd og drej til venstre ad Halvej.

Ejbyhallen er en traditionel landsbyhal med 6 badmintonbaner, almindelig belysning og linoleumsgulv. Som andre haller er der mange streger på gulvet, der dog ikke virker unormalt distraherende.
Hallen har eget cafeteria.
Ejbyhallens adresse er:

Ejbyhallen

Halvej 5, 5592 Ejby
Tlf.  2172 7007 - Fax 6446 2869

Centerleder Anders Bærholm

                                                                                                                                                                  

                     Gelsted Gymnastik og Idrætsforening      Ejby Idrætsklub                 Fjelsted/Harndrup Idrætsforening

 

Følg vores alles fællesskab på Facebook.

FGH-FJER